Agritechnica 2019: de doekjes van Steyr

Trekkerbouwer Steyr, mooi in het midden gesitueerd op de CNH stand in hal 3 tijdens Agritechnica, laat een concepttrekker zien. Althans, dat schrijft het in een persberichtje waarin het journaille wordt uitgenodigd om de onthulling van de trekker bij te wonen.

De trekker staat nu nog achter een mooi wit doek verscholen, tussen nog meer gecamoufleerde Steyr trekkers. Over de concepttrekker is nog veel onduidelijk, maar volgens Steyr is vertegenwoordigt de trekker de visie van het merk op de toekomst van landbouw en alternatieve aandrijving voor landbouwtrekkers. We gokken er op dat de trekker elektrisch wordt aangedreven en wellicht zelfs is voorzien van een brandstofcel. Zondagochtend, aan de start van Agritechnica, weten we meer.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.