Agritechnica 2019: Fendt verreiker onder doek

Fendt laat tijdens deze aflevering van Agritechnica een verreiker zien. Dat verklapte de fabrikant zelf al eerder. De machine staat twee dagen voor de grootste landbouwmachinebeurs van Europa van start gaat, nog onder doek op de stand van de machinebouwer.

Toch wordt er langzamerhand al wel iets meer duidelijk over deze machine. Zo weten we dat de cabine van de verreiker op en neer kan bewegen. Op die manier kun je bijvoorbeeld in de vrachtwagen kijken die je moet laden. Er zijn niet veel fabrikanten die een dergelijke verreiker bouwen. Het Zuid-Duitse familiebedrijf Sennebogen is er een van. De 355e van deze fabrikant tilt maximaal 5.500 kg en kan maximaal 8,50 meter bereiken. Of dat ook daadwerkelijk de machine is die bij Fendt op de stand staat? Over een paar dagen weten we het zeker. Martin Richenhagen directeur van Agco, het moederbedrijf van Fendt, zegt al verscheidene jaren dat hij het productportfolio van Fendt graag zou uitbreiden met een verreiker.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.