Granit komt met eigen gereedschapslijn

Onderdelenleverancier Granit introduceert een eigen gereedschapslijn: Granit Black Edition. De lijn bestaat uit dopsleutels, ring- en steeksleutels, schroevendraaiers, bit- en hoeksleutels, tangen, hamers en bankschroeven. In de toekomst wil Granit het assortiment verder uitbreiden.

Met de eigen lijn wil Granit hoogwaardig gereedschap leveren voor een scherpe prijs. Daarnaast heeft Granit het gereedschap aangepast aan de wensen van de klant. “Met behulp van de beste materialen, zoals chroom-vanadium-staal, is ons gereedschap extreem duurzaam en stevig. De ratels hebben een bijzonder hoog draaimoment volgens de DIN-norm. En de schroevendraaiers hebben een aanzienlijk langere schacht”, aldus Granit.

Om de kwaliteit van het gereedschap te controleren, voert Granit controles uit op de hoofdlocatie in Heeslingen (D.). Bij de controles krijgt Granit steun van externe testinstituten.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.