Nette eenvoudige Zetor Proxima HS 120

Zetor plaatste een Pininfarina-neus en een nieuw cabinedak op de trekkers uit de Proxima-serie. Onderhuids veranderde er weinig. LandbouwMechanisatie maakte een proefrit in de Proxima HS 120.

De trekker heeft een vermogen van 86,2 kW (117,2 pk) en haalt dat uit een viercilinder 4,16 liter motor.  De HS 120 heeft een drietraps powershift transmissie, een elektrohydraulische omkeer en een koppelingsknop op de versnellingspook.

Topsnelheid

De maximale rijsnelheid van de Zetor is 40 km/h. Op de topsnelheid begint in de cabine een en ander te trillen. De trekker waarmee we de proefrit maakten was uitgerust met een mechanische hef. De bediening ervan is eenvoudig.

Benieuwd naar alle bevindingen, de prijs, de bediening, transmissie en de motor? Je leest het in vakblad LandbouwMechanisatie (4-2020)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.