John Deere ontwikkelt 18-liter 870 pk motor

John Deere Power Systems heeft een 18-liter 670 kW (870 pk) motor ontwikkeld. De productie van de nieuwe motor staat gepland voor begin 2022.

De fabrikant maakt een flinke sprong van de huidige sterkste motor naar het nieuwe blok. Op dit moment levert de sterkste motor die gebouwd wordt in de fabriek in Waterloo 460 kW (616 pk). Die motor ligt in de John Deere 9600 hakselaar. In de S790 maaidorsers ligt een motor met een vermogen van 405 kW (543 pk). De krachtbron in de 9520R levert 382 kW (520 pk). Met welk doel de fabrikant de nieuwe 670 kW sterke motor bouwt, is vooralsnog niet bekend. (Foto: Industrial Vehicle Technology)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.