LandbouwMechanisatie kleurplaat – deel 3: Steyr

Over een paar weken mogen de kinderen weer naar school. Maar vooralsnog zijn ze thuis. En speciaal voor hen heeft de redactie van LandbouwMechanisatie en een paar kleurplaten gemaakt. Vandaag deel 3.

Vorige week plaatsten we een kleurplaat van de Fendt 943 Vario. Deze week is het de beurt aan een andere trekker. Een Steyr Expert CVT. Download hem door op deze link te klikken. Sla hem op, druk hem af, kleur hem in, hang hem op en maak er een foto van. Stuur die foto per e-mail naar redactie@landbouwmechanisatie.nl. Daar worden de makers van het vakblad dan weer blij van.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.