Grimme annuleert alle evenementen tot eind 2020

Sinds 2004 vindt de huisshow Grimme Technica iedere twee jaar plaats op de hoofdvestiging in Damme. Vanwege de onduidelijke ontwikkeling van de Corona-crisis en de stelregel om bezoekers en personeel zo goed mogelijk te kunnen beschermen, wordt het evenement, dat gepland was van 1 tot en met 4 december 2020, geannuleerd.

“Het was voor ons een zeer moeilijke beslissing omdat Grimme Technica voor ons één van de belangrijkste beurzen is. Met de grote onzekerheid die momenteel heerst, hadden we helaas geen andere keus ”, zegt Christoph Grimme, directeur van Grimme Landmaschinenfabrik. Alle beurzen en evenementen zullen in de gehele Grimme groep tot 31-12-2020 wereldwijd geannuleerd worden. Daaronder vallen ook Potato Europe in Frankrijk en Beet Europe in Seligenstadt.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!

Geef een reactie