Fotowedstrijd

‘LandbouwMechanisatie kreeg dit najaar een cadeau van machinefabrikant Grimme: een miniatuur van de vierrijige zelfrijdende Ventor 4150-aardappelrooier. Het model is gebouwd in de schaal 1:32, maar net als het origineel is de miniatuur een beest van een machine. Kort en goed: het past met de beste wil van de wereld niet in de vitrinekast van de redactie. Daarom heeft de redactie besloten om een fotowedstrijd uit te schrijven met als prijs deze miniatuur Grimme Ventor 4150.

Maak de komende weken een mooie foto van najaarswerkzaamheden op uw bedrijf en stuur die op naar de redactie. We kijken nu al uit naar uw creaties: een prachtig geploegd perceel, waarbij de warme dampen nog uit de ploegvoren slaan. Of een mooie plaat van een bietenrooier die uit het mistige landschap tevoorschijn piept. Afijn, u komt er zelf wel uit. Zaak is goed kijken en op tijd afdrukken.

Stuur uw foto vóór vrijdag 18 november 2022 naar redactie@landbouwmechanisatie.nl met in de onderwerpregel ‘Ventor’ of vul onderstaand formulier in. Schrijf er een paar regels bij over waarom u uw inzending zelf fraai vindt en wellicht wint u het Grimme-miniatuurmodel.’

Direct foto uploaden

Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 6 MB.