Favoriet

Bedrijfsnieuws

Aldewereld directeur De Vor

Merijn Aldewereld is de nieuwe verkoopdirecteur van Fendt- en Kubota-importeur De Vor. Hij volgt Dick Melessen op, die eind vorige maand onverwacht vertrok. Hij was acht jaar lang directeur bij het bedrijf, dat onderdeel is van de Mechanholding.

De kersverse De Vor-importeur komt van Pon Equipment. Hij was drie jaar lang operationeel directeur van de onderneming die onder meer Caterpillar in Nederland verkoopt. Hij was verantwoordelijk voor 150 personeelsleden. Daarvoor werkte hij bij als business unit manager bij Rental Force, een verhuurbedrijf van bouwmachines, en in verschillende functies bij Pon Equipment. Aldewereld studeerde marketing en management aan de University of Greenwich in Londen en Northwood University in het Amerikaanse Saginaw.

Aldewereld is de tweede Pon-man die de Mechangroep, waar De Vor maar ook MF-importeur Mechatrac en Valtra-importeur Agritech onder vallen, binnen korte tijd binnenhaalt. Ray Uiterwaal is sinds deze maand directeur van de Mechangroep. Hij was directeur van Pon’s automobielhandel en volgt Dick Bruil op.