Favoriet

Bedrijfsnieuws

Melessen naar Kamps de Wild, Ros naar holding

Dick Melessen, de oud-directeur van Fendt-importeur De Vor komt per 1 april in dienst van Kamps de Wild. Erwin Ros, die tot nu toe directeur is van de Claas- en Amazone-importeur, komt aan het hoofd van de nieuwe Kamps de Wild Holding.

Doordat Kamps de Wild CT Agro, de CLAAS importeur voor Kazachstan, heeft overgenomen en doordat Kamps de Wild-eigenaar Reesink een flinke groei verwacht voor zowel Amazone als Kaweco heeft het bedrijf de structuur van Kamps de Wild aangepast. Zo is er nu een nieuwe holding die de naam Kamps de Wild Holding draagt. Daarin worden zowel Kamps de Wild, Kamps de Wild participaties (waaronder ook de dealerbedrijven) en de Kazachstaanse importeur CT Agro is ondergebracht. Erwin Ros, de huidige directeur van Kamps de Wild, is de nieuwe directeur van deze holding. Ros werkt sinds 1991 bij Kamps de Wild.

Daardoor ontstaat een gat bij Kamps de Wild. Dick Melessen, vult dat gat op en wordt directeur van de Claas- en Amazone importeur. Melessen is geen onbekende voor Reesink. Van 2000 tot 2005 werkt hij bij het bedrijf en was ondermeer verantwoordelijk voor de McCormick import. Vanaf 2005 werkte Melessen bij De Vor waar hij sinds juli 2012 lid was van het management team van MechanGroep.