Favoriet

Bedrijfsnieuws

Reesink neemt O. de Leeuw over

Royal Reesink heeft met de aandeelhouder van O. de Leeuw Groentechniek een principeovereenstemming bereikt over overname van 100 procent van de aandelen. Dat maakt Reesink vanochtend bekend.

Met O. de Leeuw zegt Reesink haar dochteronderneming Stierman te versterken. Beide bedrijven worden samengevoegd en krijgen de naam Stierman De Leeuw. Het ‘nieuwe’ bedrijf Stierman De Leeuw zal op de huidige locatie van Stierman in Apeldoorn worden gehuisvest.

O. de Leeuw, gevestigd in Hattem met negen werknemers, realiseerde in 2013 een omzet van bijna 3,5 miljoen euro. O. de Leeuw Groentechniek is een onderdeel van de O. de Leeuw Groep en importeert een assortiment kwaliteitsmachines van merken voor Bos-, Tuin- en Park voor professioneel en particulier gebruik.

Stierman B.V. is een kleinere organisatie binnen Royal Reesink die actief is in de markt voor Bos, Tuin- en Park maar vooral met toebehoren en onderdelen. De geplande samenvoeging met O. de Leeuw Groentechniek versterkt volgens Reesink beide organisaties. Reesink meldt dat gestreefd wordt de overname in het vierde kwartaal af te ronden.

Foto: O. De Leeuw