Favoriet

Bedrijfsnieuws

Zuidberg opent Amerikaanse vestiging

De Amerikaanse vestiging van Zuidberg in Cedar Falls (Iowa) is officieel geopend. Het bedrijf gaat de Noord-Amerikaanse markt met twee productgroepen bedienen: Frontline Systems en Transmissions. Dat meldt Zuidberg.

Frontline Systems is gespecialiseerd in engineering, ontwikkeling en productie van fronthefsystemen voor trekkers. De fronthef en PTO systemen worden geleverd aan trekkerfabrikanten en dealers. Transmissions is gespecialiseerd in engineering, ontwikkeling en productie van transmissies. Die worden geleverd aan fabrikanten in een aantal sectoren, waaronder Landbouw, Transport, Automotive, Marine, Rail en Infra en Milieu.

Met  de eigen vestiging wil Zuidberg voor extra toegevoegde waarde  voor haar klanten in Noord-Amerika zijn. Vanuit deze visie en de kansen die de Amerikaanse markt Zuidberg biedt is het volgens het bedrijf zelf een logische stap om een vestiging  met een eigen Verkoop-, After Sales- en Expeditieafdeling in Noord-Amerika  te beginnen. Zuidberg North America Inc. zal in het eerste jaar werkgelegenheid bieden aan 6 personen. De productie zal in het Nederlandse Ens blijven plaatsvinden.