Favoriet

Bedrijfsnieuws

Mechatrac naar Achterveld

Massey Ferguson importeur Mechatrac, verhuist naar Achterveld. Daar wil Mechatrac-moeder Mechan groep alle producten van fabrikant Agco op een plaats onderbrengen.

Massey Ferguson importeur Mechatrac, verhuist naar Achterveld. Mechatrac-moeder Mechangroep wil namelijk alle producten van fabrikant Agco op een plaats onderbrengen.

In Achterveld, op hetzelfde terrein waar De Vor Fendt verkoopt, zullen drie showrooms verrijzen. Een voor Fendt, een voor Massey Ferguson en ook een voor Valtra. Dat laatste werd al eerder duidelijk. Mechan hoopt zo in Achterveld een Agco-beleving te creƫren. Daarom komen ook de verkooporganisaties van Fella en Challenger in Achterveld terecht.

De vestiging van Mechatrac aan de Pollaan in Zutphen blijft overigens gewoon in gebruik door de Mechan groep. Op die plaats zal de groep namelijk alle merken die het importeert, maar niet door Agco worden geproduceerd, onderbrengen. Zo verhuizen Kubota, Holder en Schliesing van Achterveld naar Zutphen. De verkoop van Vogel & Noot, Bogballe, Hawe, Trima en Seko blijft in Zutphen. Welke naam het bedrijf in Zutphen gaat dragen is nog niet bekend.