Favoriet

Bedrijfsnieuws

Dabekausen gaat McConnel Robocut-programma in Duitsland distribueren

Dabekausen uit Echt gaat de McConnel Robocut-maaimachines ook distribueren in Duitsland. Sinds 2011 is het importbedrijf al verantwoordelijk voor de verkoop, distributie en aftersalesservice voor het volledige McConnel Robocut-programma in de Benelux.

Dabekausen uit Echt (L) gaat de McConnel Robocut-maaimachines ook distribueren in Duitsland. Sinds 2011 is het importbedrijf al verantwoordelijk voor de verkoop, distributie en aftersalesservice voor het volledige McConnel Robocut-programma in de Benelux.

McConnel behoort volgens jj Dabekausen tot de marktleiders als het gaat om specialistische machines voor het landschapsonderhoud. Het Britse bedrijf levert al ruim 80 jaar innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten voor het landschapsonderhoud.

Op afstand bestuurbaar

Kenmerkend aan het McConnel Robocut-programma is dat al deze machines op afstand bestuurbaar zijn. Het programma omvat werktuigendragers met verschillende vermogens, waarvoor ook talloze werktuigen worden geleverd. Ook heeft McConnel een op afstand bestuurbare zeroturnmaaier in het programma.

Het importeurschap heeft betrekking op het landschapsonderhoudsprogramma van McConnel, dat behalve uit de op afstand bestuurbare Robocut-machines bestaat uit maai-armen, maaiers en klepelbakken. De grondbewerkings- en zaaimachines die het Britse bedrijf ook produceert worden door Pool Agri in Nederland verdeeld.

roborange