Favoriet

Algemeen

Mechaman serveert: vijf berichten die je moet lezen

Ursus is failliet verklaard, Fendt gaat door met Deutz-motoren, de rentree van de messenbalk, de eerste foto’s van de Horsch Robo en geleidelijk meer Raven apparatuur op de machines van New Holland en Case IH. Dit was de week op Mechaman:

Ursus failliet

De rechtbank van Warschau heeft op 12 juli de Poolse trekkerfabrikant Ursus failliet verklaard. Dat gebeurde nadat een aanvraag voor een saneringsprocedure werd afgewezen. De schuldeisers van de Getin Noble Bank en PKO BP hebben het faillissement aangevraagd. Lees het volledige bericht.

Fendt gaat door met Deutz-motoren

Landbouwmachineconcern Agco is met motorleverancier Deutz overeengekomen dat het motoren blijft leveren voor Fendt trekkers. Het gaat vooral om de vernieuwde 6,1 en 4,1 liter motoren. Lees het volledige bericht.

Komt de messenbalk terug?

Horsch Robo: de eerste foto’s

Machinebouwer Horsch toonde eerder dit jaar de eerste beelden van de autonome Robo. De video werd in april naar buiten gebracht door Philipp Horsch, de broer van oprichter Michael Horsch. Nu komt Horsch met de eerste foto’s van de zaaiende Robo. Bekijk de foto’s.

 ‘Geleidelijk meer Raven apparatuur op onze machines’

CNH Industrial, moedermaatschappij van ondermeer New Holland en Case IH, zal de producten van het onlangs overgenomen Raven langzamerhand in nieuwe machineseries introduceren. Dat zegt Egide Vandevelde. Hij is directeur van New Holland Benelux, Nordics & Baltics. Lees het volledige bericht.