Favoriet

Algemeen

Mechaman serveert: vijf berichten die je moet lezen

De nieuwe Terrus CVT van Steyr, een autonome balenverzamelaar van Vermeer, een Ferguson Brown A onder de hamer, een nieuwe dealer voor Rolland en een autonome werktuigendrager uit Noorwegen. Dit was de week op Mechaman.

De nieuwe Terrus CVT van Steyr, een autonome balenverzamelaar van Vermeer, een Ferguson Brown A onder de hamer, een nieuwe dealer voor Rolland en een autonome werktuigendrager uit Noorwegen. Dit was de week op Mechaman:

Steyr Terrus CVT

Trekkerfabrikant Steyr presenteert de vernieuwde Terrus CVT. De vernieuwde serie bestaat net als de vorige Terrus die in 2015 geïntroduceerd werd uit drie modellen met vermogens van 250, 270 en 300 pk. De grootste wijziging is de nieuwe cabine. Lees het volledige bericht.

Balenverzamelaar van Vermeer

Machinefabrikant Vermeer is bezig met de ontwikkeling van de Bale Hawk. De autonome balenverzamelaar kan drie balen in een keer meenemen op een van te voren aangegeven plek neerleggen. De Bale Hawk moet zorgen voor een flinke arbeid- en tijdbesparing. Lees het volledige bericht.
Beeld: Youtube Farm Progress Daily

Ferguson Brown A voor 53.000 pond onder de hamer

Tijdens een veiling van oldtimers, die op 16 en 17 juli werd gehouden door het Engelse veilingshuis H.J. Pugh & Co uit Ledbury, is een Ferguson Brown A met serienummer 502 voorzien van een 14,7 kW (20 pk) Coventry Climax E motor voor 53.000 pond (61.357 euro) geveild. Bekijk meer trekkers uit de veiling.

Nieuwe dealer voor Rolland

Rolland, de Franse fabrikant van onder meer breedstrooiers, kippers en veewagens, heeft er in Nederland een nieuwe dealer bij. De Franse machines worden naar België en Nederland gehaald door Marijsse uit het Belgische Balegem. Lees het volledige bericht.

Autonome Autoagri werktuigendrager uit Noorwegen

Het Noorse Autoagri komt eind dit jaar met een autonome werktuigendrager die geschikt is gebruik in de landbouw- en de groensector. Lees meer over de werktuigendrager.