Favoriet

Beurs

Case IH weer te vinden op Europese beurzen

Case IH keert voor het eerst sinds de coronapandemie terug naar de Europese beursvloer. Innov-Agri, de Fima en Agritechnica zijn een paar van de evenement waar de machinefabrikant aanwezig zal zijn.

Case IH keert voor het eerst sinds de coronapandemie terug naar de Europese beursvloer. Innov-Agri, de FIMA en Agritechnica zijn een paar van de evenement waar de machinefabrikant aanwezig zal zijn.

De beurzen beginnen weer. En al snel. Want morgen (7 september) start Innov-Agri in het Franse Outarville. Het is het eerste evenement waar Case IH aanwezig is. In Outarville wordt voor het eerste de nieuwe Optum CVXDrive aan het publiek getoond. Vervolgens is het de beurt aan Agribex. De grote Belgische beurs vindt plaats in de Burssels Expo van 7 tot en met 12 december.

FIMA en Agritechnica

Na de jaarwisseling gaat Case IH naar de FIMA in Zaragoza. De landbouwmachinebeurs in Spanje wordt gehouden van 8 tot en met 12 februari. En dan is het, eindelijk zou je kunnen zeggen, tijd voor Agritechnica. De grootste machinebeurs van de wereld vindt plaats van 27 februari tot en met 5 maart.

Later in het jaar staan ook de SIMA in Parijs, de EIMA in Bologna en Agraria in het Oostenrijkse Wels op het beursprogramma van Case IH.