Favoriet

Bedrijfsnieuws

Mechaman serveert: vijf berichten die je moet lezen

Kverneland neemt ROC over, Ropa Maus 6 met grotere cabine, een elektrische voermengwagen van BvL, Bahco komt met twee accusnoeischaren en CNH sluit fabrieken vanwege tekorten. Dit was de week op Mechaman.

Kverneland neemt ROC over

Kverneland koopt 80 procent van de aandelen van het Italiaanse ROC. De Italiaanse fabrikant van bandharken, komt zo in handen van het Japanse Kubota. Kubota is immers eigenaar van Kverneland. Lees het volledige bericht.

Ropa Maus 6 met grotere cabine

Machinefabrikant Ropa stelt de nieuwe Maus 6 voor. De cabine van de bietenlader is ten opzichte van de Maus 5 16 cm breder en maar liefst 40 cm langer. De pick-up van de Maus 6 heeft een breedte van 10,2 meter. Lees het volledige bericht.

BvL toont elektrische voermengwagen

BvL toonde op de Sommet de l’Élevage 2021 in Frankrijk een zelfrijdende elektrische voermengwagen met kabel gebouwd door het Zwitserse Kurmann Technik. Lees het volledige bericht.

Bahco komt met twee accusnoeischaren

Gereedschapsfabrikant Bahco introduceert een nieuwe lijn met accusnoeischaren. De scharen met verchroomde stalen bladen knippen takken tot 32 of 37 mm dikte en worden geleverd met twee accu’s. Lees het volledige bericht.

CNH Industrial sluit tijdelijk fabrieken door tekorten

CNH Industrial, de moedermaatschappij van ondermeer Case IH en New Holland, sluit tijdelijk een aantal fabrieken in Europa. Er zijn te weinig onderdelen. Er is met name een tekort aan computerchips. Lees het volledige bericht.