Nieuwe Fendt X1000 ‘per ongeluk’ op persbijeenkomst

De vermeende nieuwe Fendt X1000 was tijdens de jaarlijkse persbijeenkomst van Fendt even kort te zien.

Over de vermeende nieuwe Fendt-trekkerserie met trekkers tussen 400 en 500 pk motorvermogen, de X1000-serie, wilde de ontwikkelingschef van Agco, Heribert Reiter tijdens de persbijeenkomst in Marktoberdorf begin deze week niet veel kwijt. “Als hij klaar is laten we hem zien.” Dat er volop aan en met prototypes gewerkt wordt is over duidelijk. Reiter steekt dat ook niet onder stoelen of banken. “We willen alle kinderziektes er uit hebben.”

‘Per ongeluk’

Een ander lid van het management gaf aan dat de trekker niet op de Agritechnica te zien zou zijn. Toch reed er ‘per ongeluk’ een prototype van de trekker heel even op het terrein achter de fabriek rond. En die ziet er wel heel erg ‘klaar’ uit.

20131009_fendt_x1000_prototype

Tijdens een persbijeenkomst reed er ‘per ongeluk’ een prototype van de Fendt X1000 serie over het terrein. De trekker zou volgens de Fendt-staf niet tijdens de Agritechnica te zien zijn. We wachten af…

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.