Nieuwe hogedrukreinigers John Deere

John Deere brengt een nieuwe serie hogedrukreinigers op de markt. De serie bestaat uit vier machines. De reiniger met het grootste vermogen, 9,7 kW, is uitgerust met een benzinemotor voor het werken in gebieden waar geen vaste netspanning aanwezig is.

Er zijn drie koudwatermachines verkrijgbaar met een vermogen van 7,0, 9,2 en 9,5 kW, met verschil in grootte, gewicht, bedrijfspanning (3 tot 20 bar) en pompcapaciteit/waterstroomsnelheid (460 tot 1600 l/u).

De druk en stroomsnelheden van het water kunnen ingesteld worden bij de spuit en de pneumatische banden maken het, zo meldt John Deere, eenvoudig te bewegen op ruw of ongelijkmatig terrein.

JD_High_Pressure_Washer

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.