Cultor RD vervangt Mitas RD

Landbouwbandenmerk Cultor breidt haar assortiment uit in het radiale segment. De Cultor RD range is een vervanging van de Mitas RD, de band die niet meer is opgenomen in de Mitas merkenportefeuille. Mitas, die de Cultor produceert in haar fabrieken in Europa, biedt 46 nieuwe maten aan in de Cultor RD vanaf januari 2016.

De nieuwe Cultor radiale landbouwbanden worden aangeduid met RD-01, RD-02 en RD-03. De Cultor RD-01 zijn allround banden voor uiteenlopende toepassingen. Er zullen 22 maten beschikbaar komen vanaf januari 2016. De Cultor RD-02 zal worden aangeboden in acht maten.

Cultor RD-03, beschikbaar in 16 maten, is ontworpen voor betere bodembescherming en hoog laadvermogen, dat mogelijk wordt gemaakt door de brede constructie en groot luchtvolume. Het streven is, zo laat Mitas weten, om de Cultor ook verder uit te breiden met radiale landbouwbanden voor maaidorsers en rijenteeltmachines.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.