Cumela Nederland: E-learning voor veiliger rijden

Cumela Nederland werkt aan een interactieve E-learning Veilig Rijden met landbouwvoertuigen. Het lesprogramma is bedoeld voor alle leerlingen, werknemers en werkgevers in de agrarische sector.

In de E-learning wordt aandacht besteed aan het voertuig, de bestuurder en de omgeving. Hoe maak je voertuig zo veilig mogelijk? Hoe houd je rekening  met andere weggebruikers?  Deze vragen en zaken als de dode hoek, risico’s beoordelen , lading afdekken en modder op de weg komen aan bod.

Het programma kan, zo zegt Cumela, zowel in het bedrijfsleven als in het onderwijs worden gebruikt. In drie onderdelen staan meer dan 60 vragen en 36 video’s uit de praktijk. Op 30 maart wordt de e-learning gelanceerd.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.