Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Transport

Nieuwe banden in MC-reeks van Miedema

Miedema introduceert een nieuwe generatie van de MC-reeks (Miedema Conveyor) enkele en duobanden. De banden zijn uitgerust uitschuifmechanisme. De dissel kan op 2 posities bevestigd worden, waardoor de transportband steeds met de heftruck kan verplaatst worden.

De 80 cm brede trogband heeft een capaciteit van meer dan 130 ton/u bij een bandsnelheid van 40 m/min. Doordat de band bovenop het frame ligt, wordt de kwaliteit van het te transporteren product volgens Miedema gegarandeerd. Dankzij de smalle bouw en de optionele geïntegreerde vlakstelset kunnen de transportbanden ook dienst doen als leesband.

Energieketting

Boven de transportband kan gekozen worden voor een af-fabriek geleverde verlichting om het uitlezen van het product te vergemakkelijken. De MC duoband maakt gebruik van een brede energieketting en wordt gekenmerkt door een keurige afwerking waarbij de kabels binnenin het frame weggewerkt zitten.

De enkele banden zijn beschikbaar met een lengte van 6,5, 8,5 en 10 meter. De duobanden zijn verkrijgbaar met een lengte van 13, 17 en 20 meter. Bij elke machine kan gekozen worden voor óf twee vaste snelheden of voor een variabele bandsnelheid, telkens met trommelmotoren.

Gerelateerde artikelen