Aardappeldemodag: demonstreren met prachtig weer

Zo’n 8.000 bezoekers kwamen gisteren, donderdag 31 augustus naar de Aardappeldemodag in Westmaas. Daarmee vestigde de organisatie een record, waar ook het stralende weer aan meehielp. Een fotoverslag.

Prachtige omstandighedenDuoband van Dewulf MiedemaNieuw scherm voor DelvanoErosiebescherming van MCFSnel bandenspanning wisselenKistenvuller in Grimme-kleurenDezeure reinigerGrimmer vier-rijerFliegl vernieuwt PomoverDewulf rooiersAVR met nieuwe bekGrimme SV260Ploegers nieuwe kleurNieuwe AVR-hallenvullerSynofog weer aangepast

 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.