ATH 2016: Gesprek met beursmanager

Een paar dagen voor de beurs staan de te demonstreren machines voor de entree van AgroTechniek Holland. Van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 september is Biddinghuizen weer decor voor honderden machines. Beursmanager Willem Bierema blikt vooruit.

Voor het eerst dit jaar worden er tijdens demonstraties aardappelen gerooid. Op het demoterrein zijn daarnaast ook bietenrooiers te zien. De meeste grote trekkermerken zijn aanwezig. Bezoekers kunnen hun vaardigheden op de heftruck laten zien wat ze kunnen in de speciaal daarvoor aangelegde arena. Voorspellingen over de bezoekersaantallen doet Bierema niet, al lijkt het aan de nazomerzon niet te liggen de komende week.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van LandbouwMechanisatie
E-mail:

Reacties zijn gesloten.