ATH 2016: Vigolo vervangt Vogel en Noot bij MechanCultuurtechniek

MechanCultuurtechniek toont tijdens Agrotechniek Holland een prototype van een nieuwe Vigolo diepwoeler. De machine vervangt die van Vogel en Noot. Dat bedrijf ging failliet waardoor MechanCultuurtechniek op zoek moest naar een nieuwe leverancier.

Vigolo maakt al langer frezen, rotorkopeggen en woelers, ondermeer voor Vogel en Noot. Op ATH is de KSS Combirip woeler te zien. Een machine met zes in verstek  geplaatste rechte tanden. De machine is 3meter breed en voorzien van hydraulische volgbok en twee dubbelwerkende hydraulische cilinder met blokkeerventiel. De woeler kost 6.250 euro.

Gebogen tanden

Er volgt ook een KSD Combirip woeler met schuin geplaatste gebogen tanden. Die kost 6.450 euro.

vigolo-diepwoeler_20160908

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.