Nieuwe Monosem fronttanks

Monosem introduceert twee nieuwe modellen fronttanks met elektrische aandrijving. De tanks, standaard en duo,  zijn ontwikkeld voor het toedienen van kunstmest.

Met de elektrische aandrijving kan de hoeveelheid kunstmest traploos door middel van de isobus terminal ingesteld worden vanuit de cabine van de trekker. Het ontbreken van een aandrijfwiel maakt het gebruik volgens de makers makkelijker.

De distributie-units zijn gemaakt van roestvrij staal met een kunststof distributierol en zijn eenvoudig zonder gereedschap te demonteren. Het model Duo kan gebruikt worden voor het toedienen van grote hoeveelheden kunstmest of het toedienen van twee verschillende soorten kunstmest in één werkgang.

Fronttanks

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.