Joskin introduceert hydraulische opzetschotten

De Belgische landbouwmachinefabrikant Joskin brengt hydraulische opzetschotten voor de landbouwkipwagens op de markt. De schotten maken het mogelijk de valhoogte van een product te verlagen en het transportvolume te verhogen.

De stalen opzetschotten verhogen de landbouwkipwagens met 500 mm. De schotten zijn leverbaar op de Trans-Space 7000/125 en 8000/150 van Joskin. Bij de 7000/125 is het volume 8,4 kuub groter en bij de 8000/150 is dit 9,4 kuub.

Bediening

De bediening van de schotten werkt via een elektro-hydraulisch ventiel of directe aansluiting op de trekker.

Joskin-opzetschotten

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.