Vintage International trekkers onder de hamer

Het Britse veilinghuis Cheffins gaat op 22 april 23 International trekkers veilen. Naar verwachting gaat de collectie meer dan 80.000 Pond, zo’n 94.000 euro, opleveren.

Het gaat niet om gewone Internationals, maar volgens Cheffins zijn het zelfzame modellen. Zo gaat er een International 634 all-wheel drive uit 1969 onder hamer. En wat te denken van de zogenoemde Snoopy 3588.

Volgens de veilingmeester zal de International 614 met zogeheten Roadless front axle conversion het hoogste bedrag opleveren, naar verwachting ergens tussen de 12.000 en 14.000 Pond (14.000 en 16.500 euro). (Farmers Guardian)

International-veiling-Cheffins

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.