SIMA 2017: Turkse ArmaTrac met nieuwe 1104 Lux

De Turkse fabrikant ArmaTrac toont op de SIMA de nieuwe 1104 Lux. De trekker heeft een vermogen van 81 kW (110 pk) en haalt dat een 3,4 liter, viercilinder Perkins motor die voldoet aan de stage 3B emissie-eis.

De transmissie in de Turkse trekker komt van ZF. De ArmaTrac heeft 16 versnellingen voor- en 16 achteruit. De maximale snelheid van de Lux 1104 is ruim 39 kilometer per uur.

ArmaTrac heeft 9 modellen trekkers die voldoen aan de Stage 3B emissie-eis. De serie draagt de naam Lux. De 1104 die te zien is in Parijs heeft een Perkins motor, maar is er met dezelfde specificaties ook met een motor van Deutz.

1104L-4WD-CRD

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.