Sima 2017: Väderstad Tempo met transportwielen

De Zweedse machinefabrikant Väderstad kan de niet-opklapbare 12- en 18-rijige gedragen Tempo R-zaaimachines voortaan ook leveren met transportwielen en een dissel. Dat meldt de fabrikant op vakbeurs Sima in Parijs.

Door de aanpassing blijft de maximaal 9 meter brede machine op de weg ruim binnen de 3 meter. De 12-rijige gedragen machines (Tempo V) kun je ook als een opklapbare machine bestellen.

De machine is voor dat doel uitgerust met twee transportwielen die je hydraulisch kunt laten heffen en zakken. Op de kopse kant zit een dissel, zodat je de machine eenvoudig van het ene naar het andere perceel kunt transporteren.

vaderstad TPR 18 Transport wheels_resize

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.