Smart Cab de trekkercabine van de toekomst

Dertien Duitse bedrijven, samen in het Cab Concept Cluster (CCC), hebben het Smart Cab concept ontwikkeld. Dat meldt Profi. De cabine is bestemd voor agrarische machines waaronder trekkers.

De cabine is voorzien van interieurverlichting en een 12 inch touchscreen. De buitenkant van de cabine heeft een elektrisch bediend zonnescherm, een verlichtte deurgreep en led werklampen en afstandssensoren.

Verder zijn er groothoekcamera’s aanwezig die de beelden op schermen in de cabine weergeven. De camera’s vervangen achteruitkijkspiegels. De Smart Cab zal getoond worden op de Agritechnica eind dit jaar in Hannover.

Het Cab Concept Cluster ontwikkelde eerder al een zogeheten Genius Cab voor wielladers. (Foto: Profi)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Reacties zijn gesloten.