Zomertour krijgt vorm

De LandbouwMechanisatie Zomertour begint vorm te krijgen. Hoewel het voor het grootste gedeelte traditiegetrouw op de bonne fooi gaat, is de globale route bepaald. Op de Zomertourpagina is alle informatie te vinden.

Voor het eerst doet de Zomertour België aan. Startpunt ligt op maandag 29 mei in de buurt van de Vlaamse Fendt-importeur Hilaire van der Haeghe, het bedrijf dat een Fendt 1050 beschikbaar heeft gesteld. Dan een stukje naar het zuiden, richting kust, noordwaarts via de Zeelandbrug en langzamerhand weer richting onze zuiderburen. Doel van de reis? Leuke, interessante verhalen en video’s maken.

Niks missen van de Zomertour? Meld het LandbouwMechanisatie op Facebook. selecteer ‘gaat’ of ‘geïnteresseerd’ in dit evenement en blijf op de hoogte! Op Twitter  wordt #LMzomertour gebruikt.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.