VIDEO: LandbouwMechanisatie Zomertour 2017 – Dag 4

In deze aflevering van de LandbouwMechanisatie Zomertour worden de redacteuren Jasper en Chris wakker op Proefboerderij Rusthoeve, rijden ze mee in het allereerste konvooi over de Zeelandbrug en bekijken ze Zeeland vanuit de helikopter van Aerial Service Holland bij Prince Helicopters.

Redacteuren Jasper Lentz en Chris Vlaanderen gaan op Zomertour met een Fendt 1050 door Nederland en België. Het doel? Zoveel mogelijk leuke en interessante verhalen ophalen voor het vakblad LandbouwMechanisatie.

Video’s van hun belevenissen zijn vanaf nu te zien op deze website. Lees het verslag (30 pagina's) in vakblad LandbouwMechanisatie.

Lees 3 nummers voor 15 euro (alleen nog geldig in oktober)
 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van LandbouwMechanisatie
E-mail:

Reacties zijn gesloten.