VIDEO: Trekkertest McCormick X7.670

De McCormick X7.670 valt op door de mooie cabine en de gebruiksvriendelijke monitor. Ook de cvt, de sterke hef en de vier toeren op de aftakas zijn pluspunten van deze 143 kW (195 pk) sterke Italiaan. Minpuntjes zijn er ook.

De 6,7 liter zescilinder FPT komt met 117,7 kW aan de aftakas op 57 cm3 inhoud per kW. Zo ruim in de jas zitten meestal alleen de lichte typen van een serie. De X7.670 zit in het midden, met de 650 en 660 onder zich en de 680 erboven.

Een uitgebreid verslag met alle resultaten van de vermogens- en hydrauliek- en hefkrachttest én alle uurkosten zijn terug te lezen in het septembernummer van LandbouwMechanisatie.

Lees 3 nummers voor 15 euro (alleen nog geldig in oktober)
 
Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van LandbouwMechanisatie
E-mail:

Reacties zijn gesloten.