Agritechnica 2017: Nieuwe Wifo voorover-kantelaar

Wifo-Anema uit Ferwert (Fr) komt met een nieuwe vooroverkantelaar naar Agritechnica. Opvallend aan de machine is dat het kantelmechanisme zich niet naast, maar achter het vorkenbord bevindt. Kisten stapelen is daardoor een stuk eenvoudiger.

Kantelen doet de Wifo K95 met twee uitschuifbare gebogen profielen achter het vorkenbord. De kiephoek bedraagt 150 graden. Het draagvermogen is 2.500 kg. De kisten worden tijdens het kantelen geklemd met een bovenklem die precies op de kistrand valt. Als de klem geopend is kunnen meerdere kisten tegelijk worden verplaatst. De K95 past aan iedere heftruck maar is ook leverbaar voor verreikers. De productie start in januari 2018.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.