Goedkoper naar Agribex met LandbouwMechanisatie

Agribex in de Expo in Brussel van dinsdag 5 tot en met zondag 10 december biedt voor de mensen die niet naar Agritechnica zijn geweest een herkansing. Met LandbouwMechanisatie kun je goedkoper de beurs bezoeken.

De eerste beursdag is traditiegetrouw de zogenoemde Professionele Dag. Je betaalt een hogere entreeprijs. Na de eerste dag kosten kaarten aan de kassa 15 euro. Bestel je de kaarten online, via de website van Agribex, dan is dat met deze code: AGRIBEXNL slechts 9 euro. Die code vul je in bij ‘Valideer uw tickets’. Vervolgens kies je in de lijst voor ‘Online reductie Agribex’.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.