Duizendste Fendt 1000-Vario

Fendt heeft eind december de duizendste 1000-Vario trekker geproduceerd. De mijlpaal bereikte de fabrikant op 20 december.

De eerste serie-productie startte in september 2016. Van de eerste duizend geproduceerde exemplaren ging de helft naar de VS en Canada. Daarvan rolden er 310 in Challenger-kleuren van de band. In totaal werd de trekker tot nu toe in 35 landen gekocht.

Duizendste

De duizendste betreft een 1038 Vario met 291 kW (398 pk). De trekker gaat zijn uren maken op een Canadees melkveebedrijf.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.