VIDEO: Fendt 313 Vario Profi trekkertest

Groot in techniek en groot in het overbrengen van gevoel. De kleine Fendt 313 Vario Profi met een vermogen van 102 kW (138 pk) en een 4,4 liter motor staat zijn mannetje. LandbouwMechanisatie testte het reusje.

Herkenbaarheid, een opgeruimd gevoel, voldoende licht en mooie details. De Fendt 313 Vario Profi doet wat het moet doen en is daar goed in. Het verstelbare stuur en de parallelle ruitenwisser dragen bij aan het comfort. Het is wel even zoeken naar het contactslot, en wat het kleine gele plaatje met afbeelding op de achterzijde betekent is tot op heden nog een raadsel.

Benieuwd naar de details in de cabine? Lees er over in de nieuwste LandbouwMechanisatie. In het vakblad wordt eveneens aandacht besteed aan de uurkosten, de transmissie, de aftakas, de hydrauliek en de Fendt 313 Vario Profi wordt vergeleken met twee concurrenten.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van LandbouwMechanisatie
E-mail:

Reacties zijn gesloten.