Pattison maakt machines voor Dot robotplatform

Dot Technology, de Canadese fabrikant van het DOT robotplatform heeft een nieuw bedrijf gevonden dat machines voor dit autonome platform gaat bouwen. Pattison Liquid Systems werkt aan een machine voor het toedienen van vloeibare kunstmest.

Pattison Liquid Systems is eveneens een Canadees bedrijf en bevindt zich in de provincie Saskatchewan. Pattison is de eerste externe fabrikant die een machine voor de DOT-robot ontwerpt. Tot nu toe kan alleen het DOT moederbedrijf Seedmaster zaaimachines leveren.

Wachtlijst

Dit jaar wil DOT zes robots op zes verschillende akkerbouwbedrijven in het Canadese Saskatchewan uitproberen. Daarnaast heeft het bedrijf een intekenlijst opgesteld. Voor 1.000 dollar kunnen geïnteresseerde akkerbouwers zichzelf op een wachtlijst plaatsen voor een robot. De machine wordt dan de komende jaren geleverd.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.