Krone komt met PartsLocator

De Duitse machinefabrikant Krone komt met de PartsLocator. Het online programma moet ervoor zorgen dat de Krone-dealers bij elkaar in de voorraad kunnen kijken als de fabrikant niet snel genoeg onderdelen kan leveren.

“Iedere dealer heeft er wel eens mee te maken: een klant heeft snel onderdelen nodig, maar de fabrikant heeft de onderdelen niet op voorraad of kan deze niet op tijd leveren. Voor deze situatie kan PartsLocator een uitkomst bieden”, aldus Krone. De dealers kunnen hun eigen voorraad-informatie uploaden naar de website. Vervolgens kunnen dealers zien wie het onderdeel op voorraad heeft en het snelst kan leveren: een andere dealer, de importeur of fabrikant.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.