Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Bedrijven

Case IH wil onbegrensd gegevensgebruik

In het project Internet of Food and Farm 2020 werkt Case IH met precisielandbouworganisaties en OEM’s. Het doel is openheid van gegevens.

In het project Internet of Food and Farm 2020 werkt Case IH met precisielandbouworganisaties en OEM’s. Het doel is openheid van gegevens en het onbegrensd gebruiken daarvan.

Internet of Food and Farm 2020, afgekort IoF2020, is op 1 maart gelanceerd met de ondertekening van een proof of concept. In dat concept ligt de focus op de communicatie en compatibiliteit tussen machines van landbouwbedrijven, sensoren en software. Case IH wil met het project een grote stap zetten om boeren te helpen de efficiëntie te verhogen door eigen gegevens onbegrensd te gebruiken.

Verschillende merken

Met Iof2020 wordt het volgens Case IH mogelijk om machines van verschillende types en merken met een grote verscheidenheid aan softwarediensten te gebruiken, ongeacht wie de fabrikant is. Het project moet ervoor gaan zorgen dat de manier waarop boeren gegevens delen tussen operators, machines en dienstenaanbieders zoals agronomen of loonwerkers, steeds eenvoudiger wordt

Gerelateerde artikelen