Kubota introduceert MGX IV-serie

De Japanse machinefabrikant Kubota komt met de opvolger van de MGX III-serie: de MGX IV. De serie omvat 5 modellen van 70 kW (95 pk) tot 99 kW (135 pk)

Het vermogen halen de trekkers uit een 4-cilinder motor van eigen makelij. De twee kleinste modellen krijgen een exemplaar van 3,8 liter, de drie grootste krijgen de bekende 6,1 liter variant. Alle modellen beschikken over een 24V/24A transmissie met drie groepen en een achttraps-powershift. De transmissie krijgt standaard schakelautomatiek.

De hefkracht van de twee kleinste uit de serie is 5.000 kg. De grotere modellen kunnen 6.000 kilo tillen. Maximaal beschikken de trekkers over een hydrauliekpomp van 143 liter per minuut.

Ontwerp

Het ontwerp van de trekkers is aangepast en ligt nu meer in lijn met dat van de M7002-serie. Ook het cabine-interieur krijgt een flinke update. Elektronisch vernuft is er in de vorm van een optionele isobus-terminal.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.