Väderstad brengt brochures tot leven

Machinebouwer Väderstad heeft aan app gelanceerd waarmee brochures ‘tot leven komen’. Dat meldt de fabrikant op haar website.

Foto’s in de brochures die het stempel Augmented Reality (AR) hebben, kunnen in een applicatie omgetoverd worden tot 3D foto’s en video’s.

De app van de Zweedse fabrikant is onder de naam Väderstad AR beschikbaar voor iOs en Android. De app kan geïnstalleerd worden op smartphone of tablet. De eerste brochures met de AR techniek zijn die van de Tempo en de Seed Hawk. In oktober komen daar vijf brochures bij.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.