Draaibare cabine op eerste trekker van Gomselmash

De Wit-Russische fabrikant Gomselmash introduceert op de Agrosalon in Moskou een trekker waarvan de cabine kan draaien. De werking lijkt op het principe van de Claas Xerion Trac VC, maar daar houden de overeenkomsten dan ook op.

De trekker krijgt de naam Gomselmash Palesse MS350. De basis van het chassis deelt de trekker met de oogstmachines van de fabrikant. Zowel voor als achter is een driepuntshef en aftakas te vinden. De cabine is 180 graden draaibaar zodat er goed zicht is op de achterhef.

(tekst gaat verder onder de foto)

De 12 liter motor komt van Mercedes en levert 257 kW (350 pk). Of de trekker ook aan de in West-Europa geldende emissie-eisen voldoet is niet bekend. Aan de ventielen levert de trekker maximaal 200 liter olie per minuut.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.