Steyr met je naam erop

Trekkerbouwer Steyr start een campagne waarin je de CVT, zeven modellen met vermogens van 110 tot 180 kW (150 tot 240 pk), kunt kopen met je naam erop. Het gaat om een limited edition van 200 exemplaren.

Op Agritechnica 2015 presenteerde Steyr de nieuwste CVT-modellen. Het topmodel, de 6240, levert met boost een nominaal vermogen van 270 pk. Het uiterlijk van de nieuwe serie was onveranderd. Maar daar brengt de fabrikant nu, met het aanbrengen van een naam, lichtelijk verandering in.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.