Grootste stortbak ter wereld in Nederland

Bijna twintig meter lang en 3,95 meter breed. De grootste stortbak ter wereld staat in Emmeloord bij Waterman Onions.

Op een efficiente en grootschalige manier uien inschuren. Met die wens klopte Waterman Onions aan bij Tolsma-Grisnich. Het grootste voordeel van de stortbak is het minimaliseren van de wachttijden van de vrachtwagen. In de laadbak hoeft niet meer gebufferd worden, dat gebeurt in de stortbak.

Waterman Onions droogt, verpakt en sorteert 130.000 ton uien voor over de hele wereld.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.