Nieuwe gedragen veldspuit van Amazone

Machinefabrikant Amazone presenteert de nieuwe gedragen veldspuit UF 1602. De nominale inhoud is 1.600 liter. De UF 1602 kan worden uitgerust met alle zogeheten Super S2 spuitbomen van 15 tot en met 30 meter.

De UF 1602 heeft een polyethyleen spuittank. De gladde wanden van de tank zorgen voor een goede reiniging. Het spuitvloeistofcircuit wordt bediend via het centrale SmartCenter-bedieningspaneel. Die ligt beschermd tegen vuil en spuitvloeistof achter een grote scharnierende deur aan de linkerkant van de machine. Achter deze deur, naast het instellingscentrum, bevindt zich een nieuwe vulmengbak van 60 liter.

Automatische vulstop

De nieuwe gedragen spuit kan optioneel geleverd worden met het Comfort-pakket. Daarmee wordt de machine uitgerust me een automatische vulstop van de zuigslangvulling en optioneel ook voor de drukvulling. Daarmee wordt, afhankelijk van het tankniveau, het roerwerk automatisch geregeld. Als het niveau afneemt, neemt de roercapaciteit af totdat het volledig wordt uitgeschakeld. Het pakket biedt ook de auto dynamische regeling van het roerwerk. Als er een grote spuithoeveelheid is vereist, wordt de roercapaciteit automatisch terug geregeld. Zodra alle spuitdoppen op de kopakker zijn gesloten, werkt het roerwerk weer met volledige capaciteit.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.