150.000 Claas trekkers: jubileumuitvoering Axion en Arion

Claas heeft sinds de overname van Renault in 2003 al meer dan 150.000 trekkers geproduceert. Om dat te vieren komt de fabrikant nu met jubileumuitvoeringen van de Axion 870 en Arion 660.

De trekkers krijgen een metallic lak en op de motorkap prijken de cijfers #150.000. In de cabine vind je een stoel met lederen bekleding, een extra mobiele telefoon- en bekerhouder. De achterruit krijgt getint glas. Op te cabine zijn luchthoorns geïnstalleerd. Standaard heeft de trekker de C-Motion-bedieningshendel, een Cebis-terminal en vierpunts-cabinevering. De Axion 870 en Arion 660 krijgen beiden een C-Matic traploze versnellingsbak. De Axion levert maximaal 217 kW (295 pk), de Arion 150 kW (205 pk).

(tekst gaat verder onder de foto)

Axion 800 was eerste échte Claas

Direct na de overname van Renault werden de gele trekkers voortaan in Claas-groen verkocht. Onder andere de Ares en Atles waren onderhuids gewoon nog een Renault. Direct na de overname begon de fabrikant in de voormalige Renault-fabriek in het Franse Le Mans met de ontwikkeling van een nieuwe trekkerserie: de Axion 800.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Reacties zijn gesloten.