VIDEO: Voorjaar bij ERF

John Deere Miedema voorjaar

ERF, het privaat biologisch landbouwbedrijf in de Flevopolder, bewerkt zo’n 1.500 hectare en is daarmee een van de grootste akkerbouwbedrijven van Nederland.

De aardappels gaan de grond weer in, erwten worden gezaaid en honderden hectares worden klaar gelegd. De trekkers die bij ERF (Exploitatie Reservegronden Flevoland) gebruikt worden zijn, van klein naar groot, bijna allemaal van John Deere.

Theo Heijboer is algemeen bedrijfsleider en moet alle werkzaamheden in goede banen leiden. Daarvoor legt hij per jaar zo’n 50.000 kilometer af, kriskras door de polder. LandbouwMechanisatie stapte bij Heijboer in de auto en maakte een rondje langs de voorjaarswerkzaamheden.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van LandbouwMechanisatie
E-mail:

Reacties zijn gesloten.